Gå direkt till innehåll
Lönsam och hållbar tillväxt – webbinarium med Supergasellen Svea Solar och The Humble Co.

Lönsam och hållbar tillväxt – webbinarium med Supergasellen Svea Solar och The Humble Co.

Tid 4 November 2020 16:30 – 17:30

Plats Webbinarium

Världen skriker efter impact-unicorns, gröna start-ups och social enterprices. Med fler medvetna entreprenörer och ledare i täten så kan vi accelerera den positiva utveckling världen behöver se.

Många entreprenörer drivs av att vara en del av lösningen på stora samhällsproblem och har hållbarhet som ryggrad i sin affärsidé. För unga medvetna start-ups finns större möjlighet att nå mer kapital hos investerare, liksom kraftigt ökade möjligheter till tillväxt när man tillgodoser intresse från medvetna kunder och konsumenter. Att bidra till att lösa globala utmaningar på hållbara sätt är således det nya gröna, och lönsamt på flera plan.

Välkommen till ett webbinarium där Grant Thornton i samarbete med entreprenörsnätverket Young Entrepreneurs of Sweden (YEoS) och entreprenörerna Erik Martinson, Svea Solar samt Noel Abdayem, The Humble Co, delar med sig av sina perspektiv kring tillväxt som konsekvens av en i grunden hållbar affärsidé.

Noel Abdayem, 29 år, är tandläkaren som växte upp i en entreprenörsfamilj i godisbranschen. Men karriärplanerna tog en tvär vändning i samband med ett volontäruppdrag som tandläkare på Jamaica. Idag driver han The Humble Co. som ligger bakom den internationella succén The Humble Brush och fler andra miljövänliga munvårdsprodukter.

Erik Martinson, 32 år, är civilingenjören som sökt jobb på Tesla och fått nej fem gånger. 2013 startade Erik tillsammans med kursaren Björn Lind istället solcellsbolaget SVEA Solar som installerar solceller till allt från privatpersoner till stora kommersiella solcellsparker. Idag sker bred internationell expansion, där man även är leverantör åt IKEA. Svea Solar blev utnämnda till Årets Supergasell i Sverige, som Sveriges mest snabbväxande företag.

Kategorier

Presskontakt

Anette Hjälmarstedt

Anette Hjälmarstedt

Head of Partnerships & Event Marketing & Communications 070-745 72 62

Som ett av Sveriges ledande revisions- och konsultföretag hjälper vi våra kunder att frigöra sin potential att växa och utvecklas

Grant Thornton är ett av Sveriges ledande revisions- och konsultföretag med en vision att verka för ett välmående näringsliv i Sverige. Bolaget har cirka 1200 medarbetare på 22 kontor i Sverige, och är medlem i Grant Thornton International Ltd, en av världens ledande organisationer av självständigt ägda och styrda revisions- och konsult­företag med över 58 000 medarbetare i fler än 140 länder. Medlemsföretagen tillhandahåller revision, skatterådgivning, annan rådgivning och ekonomiservice.