Gå direkt till innehåll

Webbinarium: Di Impact Summit 2021

Tid 26 Maj 2021 09:00 – 12:15

Plats Digitalt webbinarium, kostnadsfritt

Under Impact Summit Hub möter du bolagen som löser framtidens utmaningar. Grunden är en digital livesändning från scenen i Stockholm, som kombineras med lokala rundabordssamtal i hela landet när techhubbar/inkubatorer deltar via länk. 

Det blir samtal om hur Sveriges mest intressanta, nya och innovativa bolag får de bästa förutsättningarna. Om och när de förverkligar sina planer, visioner och affärer rustas vårt samhälle. 

Impact Summit görs i samarbete med Norrsken Foundation. Grant Thornton är partner tillsammans med Nordea och Teknikföretagen. 

Det är kostnadsfritt att delta. 

Kategorier

Presskontakt

Anette Hjälmarstedt

Anette Hjälmarstedt

Head of Partnerships & Event Marketing & Communications 070-745 72 62

Relaterade event

Som ett av Sveriges ledande revisions- och konsultföretag hjälper vi våra kunder att frigöra sin potential att växa och utvecklas

Grant Thornton är ett av Sveriges ledande revisions- och konsultföretag med en vision att verka för ett välmående näringsliv i Sverige. Bolaget har cirka 1200 medarbetare på 22 kontor i Sverige, och är medlem i Grant Thornton International Ltd, en av världens ledande organisationer av självständigt ägda och styrda revisions- och konsult­företag med över 58 000 medarbetare i fler än 140 länder. Medlemsföretagen tillhandahåller revision, skatterådgivning, annan rådgivning och ekonomiservice.