Gå direkt till innehåll

Webbinarium: Jämställdhet – inte enbart en fråga för kvinnor

Tid 21 Maj 2021 12:00 – 13:00

Plats Digitalt webbinarium, kostnadsfritt

Den 21 maj genomför Dagens industri i samarbete med Grant Thornton ett webbinarium om jämställdhetsarbetet i näringslivet. 

När majoriteten på ledande positioner idag är män krävs det att männen också är med och leder förändringsarbetet. I ett samtal mellan företagsledare, riskkapitalist, politiker och jämställdhetsexpert diskuteras vikten av att män och kvinnor arbetar tillsammans, att företag har en tydlig jämställdhetsplan, vad som krävs för att öka andelen kvinnor i ledande positioner samt hur vi ökar kvinnligt företagande.

Vill du diskutera dessa frågor och vägen fram i vårt forum? Varmt välkommen att delta i webbinariet den 21 maj genom att anmäla dig redan idag!

Talare: 
Anna  Johnson, vd Grant Thornton
Annika Strandhäll jämställdhetspolitisk talesperson Socialdemokraterna 
Sven Hagströmer, ordförande och grundare Avanza och Creades 
Stina Lindh Hök, vd Nyfosa 
Saeid Esmaeilzadeh, Serieentreprenör, företagsledare, medgrundare och investerare Serendipity Innovations och Serendipity Ixora AB 
Maija Inkala, t.f. talesperson och projektledare Stiftelsen Allbright 
Leo Giertz, General Partner Icebreaker
Anna Branten, Medgrundare, Institute for Transition, Poddprogramledare, Förnyarna
Fler talare presenteras löpande

Kategorier

Presskontakt

Anette Hjälmarstedt

Anette Hjälmarstedt

Head of Partnerships & Event Marketing & Communications 070-745 72 62

Relaterade event

Som ett av Sveriges ledande revisions- och konsultföretag hjälper vi våra kunder att frigöra sin potential att växa och utvecklas

Grant Thornton är ett av Sveriges ledande revisions- och konsultföretag med en vision att verka för ett välmående näringsliv i Sverige. Bolaget har cirka 1200 medarbetare på 22 kontor i Sverige, och är medlem i Grant Thornton International Ltd, en av världens ledande organisationer av självständigt ägda och styrda revisions- och konsult­företag med över 58 000 medarbetare i fler än 140 länder. Medlemsföretagen tillhandahåller revision, skatterådgivning, annan rådgivning och ekonomiservice.