Gå direkt till innehåll
Grant Thorntons Stockholmskontor ny mötesplats för start-ups

Nyhet -

Grant Thorntons Stockholmskontor ny mötesplats för start-ups

Nu öppnar revisions- och konsultföretaget Grant Thornton upp sitt kontor för Stockholms hetaste start-ups. I ett utökat samarbete med SUP46 får organisationens medlemmar tillgång till Grant Thorntons centrala lokaler på Sveavägen 20, precis vid Hötorgets T-bana.

Grant Thornton är partner till SUP46 sedan 2015. Samarbetet är ett sätt att tillsammans utveckla och främja entreprenörskap i Sverige och Stockholm.

- Genom att erbjuda SUP46:s medlemmar att ha möten och jobba från vårt kontor, stärker vi vårt samarbete ytterligare. Det blir en win-win då de är i behov av lokaler och vi gärna vill ha fler entreprenörer i våra lokaler, i tillägg till de möten och seminarier vi kontinuerligt har, säger Monika Wannholm, kontorschef Grant Thornton i Stockholm. För oss blir det också ytterligare ett sätt att verka för vår vision, att bidra till ett välmående näringsliv.

Jessica Stark, vd SUP46 välkomnar samarbetet:

- Med vår vibrerande startup-community och alla spännande möten som dagligen sker på SUP46 är vi mycket glada att nu även kunna erbjuda våra över 60 medlemsbolag mötesrum hos Grant Thornton. Deras kontor ligger ju precis runt hörnet från oss, och jag ser detta som en möjlighet till ytterligare interaktion mellan oss, säger Jessica Stark.

För mer information kontakta:

Monika Wannholm, kontorschef Grant Thornton Stockholm
monika.wannholm@se.gt.com
08 - 563 070 45 alt. 0708-21 70 45

Jessica Stark, vd och medgrundare SUP46
Jessica@sup46.com
0703-33 32 43

Ämnen

Kategorier

Regioner

Presskontakt

Emma Berggren

Emma Berggren

Presskontakt Head of External Communications Marketing & Communications 08-563 071 78
Annie Sebelius

Annie Sebelius

Presskontakt Director of Sustainability & Communications Marketing & Communications 08-563 073 62

Relaterat innehåll

Som ett av Sveriges ledande revisions- och konsultföretag hjälper vi våra kunder att frigöra sin potential att växa och utvecklas

Grant Thornton är ett av Sveriges ledande revisions- och konsultföretag med en vision att verka för ett välmående näringsliv i Sverige. Bolaget har cirka 1200 medarbetare på 22 kontor i Sverige, och är medlem i Grant Thornton International Ltd, en av världens ledande organisationer av självständigt ägda och styrda revisions- och konsult­företag med över 58 000 medarbetare i fler än 140 länder. Medlemsföretagen tillhandahåller revision, skatterådgivning, annan rådgivning och ekonomiservice.