Gå direkt till innehåll
Foto/copyright: Epicenter
Foto/copyright: Epicenter

Nyhet -

Revisions- och konsultföretaget Grant Thornton flyttar in hos digitala innovationshuset Epicenter

Från och med den 1 november kommer medarbetarna på revisions- och konsultföretaget Grant Thornton att ha tillgång till kontorsplatser hos det digitala innovationshuset Epicenter i centrala Stockholm. Tanken är att de ska kunna jobba, ha kundmöten och nätverka i den innovativa tillväxtmiljön som ligger bara ett stenkast från Grant Thorntons eget huvudkontor.

Grant Thorntons vision att verka för ett välmående näringsliv. Genom olika samarbeten vill företaget utveckla och främja entreprenörskap i Sverige och i Stockholm.

- Att ha kontorsplatser på Epicenter ger oss en unik möjlighet att knyta nya kontakter med snabbväxande digitala företag, på plats i deras egen miljö. Vi har redan idag många kunder inom tech och it, så det här samarbetet är ett sätt för oss att dela med oss av kunskap och erfarenhet. Samtidigt får våra medarbetare en möjlighet att nätverka, jobba i en annan miljö och även inspirera våra kunder genom att ha möten på plats hos Epicenter, säger Monika Wannholm, kontorschef Grant Thornton Stockholm.

Sedan 2015 är Grant Thornton samarbetspartner till SUP46, som också ligger precis runt hörnet från Grant Thorntons huvudkontor. I det samarbetet ingår att organisationens 60 medlemsbolag får tillgång till mötesrum hos Grant Thornton.

- Att jobba så här, dela på både fysiska ytor och kompetens, det är absolut framtiden och alla företag oavsett storlek måste anpassa sig. Vi ser det här samarbetet som ett sätt att både inspireras och lära oss nya sätt att jobba på, konstaterar Monika Wannholm.

Från Epicenters sida ser man bara positivt på att stora, etablerade företag vill ingå i det framgångsrika ekosystem som uppstått i centrala Stockholm.

- Vi erbjuder företag och organisationer en plattform att göra affärer och skapa kontakter i, som fungerar för alla moderna aktörer som är i frontlinjen av det nya näringslivet. Vi välkomnar Grant Thornton till vårt digitala innovationshus, säger Mattias Hansson, COO, Epicenter Stockholm.

För mer information kontakta:
Monika Wannholm, kontorschef Grant Thornton Stockholm
monika.wannholm@se.gt.com
08 - 563 070 45 alt. 0708-21 70 45

Ämnen

Kategorier

Presskontakt

Emma Berggren

Emma Berggren

Presskontakt Head of External Communications Marketing & Communications 08-563 071 78
Annie Sebelius

Annie Sebelius

Presskontakt Director of Sustainability & Communications Marketing & Communications 08-563 073 62

Relaterat innehåll

Som ett av Sveriges ledande revisions- och konsultföretag hjälper vi våra kunder att frigöra sin potential att växa och utvecklas

Grant Thornton är ett av Sveriges ledande revisions- och konsultföretag med en vision att verka för ett välmående näringsliv i Sverige. Bolaget har cirka 1200 medarbetare på 22 kontor i Sverige, och är medlem i Grant Thornton International Ltd, en av världens ledande organisationer av självständigt ägda och styrda revisions- och konsult­företag med över 58 000 medarbetare i fler än 140 länder. Medlemsföretagen tillhandahåller revision, skatterådgivning, annan rådgivning och ekonomiservice.