Gå direkt till innehåll
Vill främja entreprenörskap i Stockholm – inleder samarbete med Keiretsu Forum

Nyhet -

Vill främja entreprenörskap i Stockholm – inleder samarbete med Keiretsu Forum

Grant Thornton inleder samarbete med Keiretsu Forum, som möjliggör en mötesplats för investerare och entreprenörer. Samarbetet är ett av flera initiativ som Grant Thornton står bakom för att stötta entreprenörskap. Initiativen är en del av Grant Thorntons vision om att verka för ett välmående näringsliv.

- Detta samarbete ger oss en unik möjlighet att knyta nya kontakter med tillväxtföretag och dela med oss av vår kunskap. Vi hoppas kunna öka möjligheterna för entreprenörerna att lyckas med sina företag samtidigt som vi lär från dem, säger Monika Wannholm, kontorschef Grant Thornton Stockholm.

Keiretsu Forum är världens största nätverk där investerare och affärsänglar möter entreprenörer för att bidra med kapital och kompetens.

- Sedan en tid etablerar vi nu Keiretsu Forum i Norden och det känns därför otroligt roligt att få samarbeta med Grant Thornton, som har ett tydligt engagemang att stödja entreprenörskap, tillväxt och innovation på många sätt. Tillsammans ser vi fram emot att skapa ännu bättre förutsättningar för entreprenörer och investerare att mötas och utvecklas och på så sätt utveckla svenskt näringsliv, säger Mikael Ramnö, partner Keiretsu Forum.

Samarbetet inleds den 8 februari. Den första gemensamma aktiviteten sker under våren och därefter kommer företagen synas tillsammans i olika sammanhang och utnyttja varandras nätverk för att stötta entreprenörskap.

För mer information kontakta:
Monika Wannholm, kontorschef Grant Thornton Stockholm
monika.wannholm@se.gt.com
070- 821 70 45

Mikael Ramnö, partner Keiretsu Forum
mikael@keiretsuforum.com
070- 876 46 21

Ämnen

Kategorier

Regioner

Presskontakt

Emma Berggren

Emma Berggren

Presskontakt Head of External Communications Marketing & Communications 08-563 071 78
Annie Sebelius

Annie Sebelius

Presskontakt Director of Sustainability & Communications Marketing & Communications 08-563 073 62

Relaterat innehåll

Som ett av Sveriges ledande revisions- och konsultföretag hjälper vi våra kunder att frigöra sin potential att växa och utvecklas

Grant Thornton är ett av Sveriges ledande revisions- och konsultföretag med en vision att verka för ett välmående näringsliv i Sverige. Bolaget har cirka 1200 medarbetare på 22 kontor i Sverige, och är medlem i Grant Thornton International Ltd, en av världens ledande organisationer av självständigt ägda och styrda revisions- och konsult­företag med över 58 000 medarbetare i fler än 140 länder. Medlemsföretagen tillhandahåller revision, skatterådgivning, annan rådgivning och ekonomiservice.