Gå direkt till innehåll
Grant Thornton förvärvar MOORE Malmö

Pressmeddelande -

Grant Thornton förvärvar MOORE Malmö

Den 1 juni blir revisionsbyrån MOORE Malmö med elva medarbetare en del av Grant Thornton. Malmökontoret får då totalt 80 medarbetare efter sommaren, som tillsammans ska växa vidare. För kunderna innebär sammanslagningen tillgång till hela Grant Thorntons tjänsteutbud inom revision, redovisning, skatt och specialistrådgivning.

- Vår fantastiska tillväxtresa i Skåne fortsätter. Nu får vi en extra skjuts när vi välkomnar MOORE Malmö till oss. Framtiden känns oerhört spännande då vi med våra nya kollegor blir en ännu starkare aktör på marknaden, säger kontorschefen Boel Hansson.

Patrik Andersson, vd och delägare på MOORE Malmö, ser många möjligheter med sammanslagningen:

- Genom Grant Thornton får våra kunder tillgång till ett bredare tjänsteutbud och djupare specialistkompetens. För våra medarbetare innebär samgåendet fler och tydligare utvecklingsmöjligheter samt karriärvägar. Vi är entusiastiska inför dessa nya möjligheter får både kunder och medarbetare.

Precis som Grant Thornton har MOORE Malmö fokus på ägarledda bolag och entreprenörer. Företagen är också lika när det kommer till kvalitetsfokus samt utbildning och utveckling för medarbetare. MOORE Malmö är också helt digitala sedan flera år tillbaka.

- Vi såg snabbt att vi är lika i kultur, kundfokus och digitalt arbetssätt, vilket gör att resan framåt känns mycket spännande. Våra nya kollegor kommer flytta in i våra lokaler efter sommaren och därefter kommer vi också bjuda in alla nya kunder. Det ser vi mycket fram emot, säger Boel Hansson.

MOORE Malmö föreslås formellt bli en del av Grant Thornton den 1 juni, eller när de fackliga förhandlingarna är slutförda. Från och med augusti flyttar medarbetarna, sex auktoriserade revisorer, tre revisorsassistenter och två redovisningskonsulter, in i Grant Thorntons lokaler i Citadellstaden, mittemot Malmö Slott.


För mer information, kontakta:

Boel Hansson, kontorschef Grant Thornton Malmö
boel.hansson@se.gt.com 
0709 - 22 14 55

Patrik Andersson, vd och delägare MOORE Malmö
patrik.andersson@mooresweden.se 
0706-51 33 22

Ämnen


Grant Thornton är ett av Sveriges ledande revisions- och rådgivningsföretag med en vision att verka för ett välmående näringsliv i Sverige. Bolaget har cirka 1200 medarbetare på 22 kontor i Sverige, och är medlem i Grant Thornton International Ltd, en av världens ledande organisationer av självständigt ägda och styrda revisions- och konsult­företag med över 62 000 medarbetare i fler än 140 länder. Medlemsföretagen tillhandahåller revision, skatterådgivning, annan rådgivning och ekonomiservice.

Presskontakt

Emma Berggren

Emma Berggren

Presskontakt Head of External Communications Marketing & Communications 08-563 071 78
Annie Sebelius

Annie Sebelius

Presskontakt Director of Sustainability & Communications Marketing & Communications 08-563 073 62

Som ett av Sveriges ledande revisions- och konsultföretag hjälper vi våra kunder att frigöra sin potential att växa och utvecklas

Grant Thornton är ett av Sveriges ledande revisions- och konsultföretag med en vision att verka för ett välmående näringsliv i Sverige. Bolaget har cirka 1200 medarbetare på 22 kontor i Sverige, och är medlem i Grant Thornton International Ltd, en av världens ledande organisationer av självständigt ägda och styrda revisions- och konsult­företag med över 58 000 medarbetare i fler än 140 länder. Medlemsföretagen tillhandahåller revision, skatterådgivning, annan rådgivning och ekonomiservice.