Gå direkt till innehåll
Grant Thornton växer i Norrköping och flyttar in i Holmenhuset

Pressmeddelande -

Grant Thornton växer i Norrköping och flyttar in i Holmenhuset

Nu flyttar revisions- och konsultföretaget Grant Thornton från S:t Persgatan till nya lokaler i Holmenhuset, där nattklubben Palace tidigare låg. Anledningen är tillväxten i företaget samtidigt som man vill skapa en mötesplats för entreprenörer i Norrköping. Dessutom öppnar man upp för att anställa fler.

- Grant Thornton är ett av Sveriges snabbast växande revisions- och konsultföretag. Anledningen är vårt starka fokus på att stötta entreprenörer och deras företag. Nu stärker vi vår position på marknaden ytterligare genom att skapa en ny mötesplats för näringslivet i Norrköping. Vi kommer också att kunna hålla våra uppskattade seminarier i egna lokaler, säger kontorschefen Clas Niklasson.

Den 16 november hålls till exempel ett högaktuellt seminarium kring hur de nya reglerna för fåmansbolag, 3:12-reglerna, påverkar Norrköpings entreprenörer.

Grant Thorntons kontor i Norrköping har idag drygt 40 medarbetare och är ständigt på jakt efter att bli fler för att möta efterfrågan på företagets tjänster:

- Bland annat har vi en expansiv ekonomiserviceverksamhet där vi med kundportal och app digitaliserar och effektiviserar för våra kunder. Vår kvittotjänst, där man fotograferar sina kvitton direkt i sin smartphone är bara ett exempel. Vår rådgivning till entreprenörer syftar till att hjälpa dem och deras bolag att växa och utvecklas och med det marknadsfokus vi har, så växer vi med våra kunder. Nu söker vi nya medarbetare som har några års erfarenhet inom revision, redovisning och skatt, säger Clas Niklasson.

De nya lokalerna är cirka 1100 kvadratmeter stora och ligger i Holmenhuset på Vattengränden 2. Flytten firas med invigning den 8 november för Norrköpings näringsliv och genom att lysa upp den anrika fasaden i Grant Thorntons lila färg.

För mer information kontakta:
Clas Niklasson, kontorschef Norrköping
T 0708-13 04 33
E clas.niklasson@se.gt.com

Lisbeth Larsson, informationschef Grant Thornton
T 0708-21 71 56, 08-563 071 56
E lisbeth.larsson@se.gt.com
Twitter: @GT:_LisLar

www.grantthornton.se/press
Twitter:@GrantThorntonSE

Relaterade länkar

Ämnen

Regioner


Grant Thornton är ett av Sveriges snabbast växande revisions- och konsultföretag. Bolaget har cirka 1100 medarbetare på 23 kontor i Sverige, och är medlem i Grant Thornton International Ltd, en av världens ledande organisationer av självständigt ägda och styrda revisions- och konsult­företag med över 40 000 medarbetare i fler än 130 länder. Medlemsföretagen tillhandahåller revision, skatterådgivning, annan rådgivning och ekonomiservice.

Presskontakt

Emma Berggren

Emma Berggren

Presskontakt Head of External Communications Marketing & Communications 08-563 071 78
Annie Sebelius

Annie Sebelius

Presskontakt Director of Sustainability & Communications Marketing & Communications 08-563 073 62

Relaterat innehåll

Som ett av Sveriges ledande revisions- och konsultföretag hjälper vi våra kunder att frigöra sin potential att växa och utvecklas

Grant Thornton är ett av Sveriges ledande revisions- och konsultföretag med en vision att verka för ett välmående näringsliv i Sverige. Bolaget har cirka 1200 medarbetare på 22 kontor i Sverige, och är medlem i Grant Thornton International Ltd, en av världens ledande organisationer av självständigt ägda och styrda revisions- och konsult­företag med över 58 000 medarbetare i fler än 140 länder. Medlemsföretagen tillhandahåller revision, skatterådgivning, annan rådgivning och ekonomiservice.