Gå direkt till innehåll
Grant Thornton växer vidare i Malmö

Pressmeddelande -

Grant Thornton växer vidare i Malmö

Revisions- och konsultföretaget Grant Thornton, med kontor i Malmö, placerade sig nyligen på andra plats i undersökningen ”Sveriges Bästa Arbetsgivare”. För fjärde året i rad har Grant Thornton högst betyg av revisions- och konsultföretagen i Sverige. Inför 2017 öppnar Malmökontoret upp för att anställa ännu fler medarbetare.

I Universums undersökning Sveriges Bästa Arbetsgivare har företagens egna medarbetare bedömt sin nuvarande arbetsgivare utifrån faktorerna intern identitet, nöjdhet och lojalitet. Årets resultat visar att Grant Thornton hamnar på andra plats i kategorin stora företag.

På Grant Thorntons kontor i Malmö jobbar drygt 45 medarbetare med revision, ekonomiservice, skatterådgivning och annan rådgivning till entreprenörsföretag och nu vill man anställa ännu fler revisorer och rådgivare. Under hösten har man stärkt upp kontoret med nya seniora medarbetare och i nästa steg söker man ännu fler nya medarbetare inom olika områden.

- Vi välkomnar också gärna nyutexaminerade studenter där vi erbjuder dem att jobba med både redovisning och revision kombinerat för att de ska få en så bred grund som möjligt, säger Boel Hansson, kontorschef i Malmö.

- Jag är oerhört glad och stolt över det resultat som vi når på Grant Thornton. Styrkan i Sveriges Bästa Arbetsgivare är att det är medarbetarna som har fått uttrycka sin åsikt. Det är härligt att få arbeta i denna företagskultur varje dag och vi märker också hur det attraherar nya medarbetare att aktivt söka sig till oss, säger Boel Hansson.

Grant Thornton har som uttalat mål att bygga ett arbetsklimat i världsklass. För att nå dit satsar företaget på att skapa balans i livet för medarbetarna, att ha en förändringsbenägen kultur och att hela tiden utveckla ledarskapet.

- På Grant Thornton har vi engagerade ledare som stöttar och utmanar. Jag har till exempel fått chansen att växa i min yrkesroll här. Idag är jag auktoriserad revisor och uppdragsansvarig, vilket innebär mycket eget ansvar, säger Tove Kortelainen som arbetat på företaget i fem år. Vi har ett öppet klimat där alla kommer till tals och så är jag bortskämd med riktigt bra kollegor, där vi alla hjälper varandra.

Flera utmärkelser
Under hösten tilldelades Grant Thornton utmärkelsen Årets småföretagsrevisor 2016 av Finansbarometern, där företaget var branschbäst i kategorin företag med upp till 20 anställda. Därefter kom den fina andra platsen i Universums undersökning Sveriges Bästa Arbetsgivare. Dessutom utsågs Grant Thornton till Årets Framtidsbyrå av branschorganisationen FAR 2015.

För mer information kontakta:
Boel Hansson, kontorschef Malmö
T 040-665 69 11
E boel.hansson@se.gt.com

Lisbeth Larsson, informationschef
T 08-563 071 56, 0708- 21 71 56
E lisbeth.larsson@se.gt.com
Twitter: @GT_LisLar

Twitter: @GrantThorntonSE

Ämnen

Kategorier

Regioner


Grant Thornton är ett av Sveriges snabbast växande revisions- och konsultföretag. Bolaget har cirka 1150 medarbetare på 24 kontor i Sverige, och är medlem i Grant Thornton International Ltd, en av världens ledande organisationer av självständigt ägda och styrda revisions- och konsult­företag med över 40 000 medarbetare i fler än 130 länder. Medlemsföretagen tillhandahåller revision, skatterådgivning, annan rådgivning och ekonomiservice.

Presskontakt

Emma Berggren

Emma Berggren

Presskontakt Head of External Communications Marketing & Communications 08-563 071 78
Annie Sebelius

Annie Sebelius

Presskontakt Director of Sustainability & Communications Marketing & Communications 08-563 073 62

Relaterat innehåll

Som ett av Sveriges ledande revisions- och konsultföretag hjälper vi våra kunder att frigöra sin potential att växa och utvecklas

Grant Thornton är ett av Sveriges ledande revisions- och konsultföretag med en vision att verka för ett välmående näringsliv i Sverige. Bolaget har cirka 1200 medarbetare på 22 kontor i Sverige, och är medlem i Grant Thornton International Ltd, en av världens ledande organisationer av självständigt ägda och styrda revisions- och konsult­företag med över 58 000 medarbetare i fler än 140 länder. Medlemsföretagen tillhandahåller revision, skatterådgivning, annan rådgivning och ekonomiservice.