Gå direkt till innehåll
Pressinbjudan: Mikael Damberg deltar på  Nationella Entreprenörsdagen i Almedalen

Pressmeddelande -

Pressinbjudan: Mikael Damberg deltar på Nationella Entreprenörsdagen i Almedalen

Måndagen i Almedalen har växt fram som entreprenörskapets dag. Inte minst genom de senaste två årens succé med Nationella Entreprenörsdagen – ett gemensamt program arrangerat av Grant Thornton, Företagarna, Founders Alliance, SUP46 och YEoS. Årets höjdpunkt är seminariet där bland annat närings- och innovationsminister Mikael Damberg medverkar på temat hur Sverige blir världens bästa entreprenörsland.

Vi välkomnar dig som journalist att närvara vid seminariet och ber dig i så fall föranmäla din
närvaro, så att vi kan reservera plats. Anmäl till: lisbeth.larsson@se.gt.com

Om seminariet: Hur blir Sverige världens bästa entreprenörsland?
Entreprenörer skapar jobb och välfärd – de är avgörande för Sveriges framtid. Men det finns utmaningar som hindrar företagens tillväxt. Hur kan politiker, myndigheter och näringsliv samarbeta och hitta långsiktiga lösningar för att fler ska kunna starta och driva framgångsrika företag?

Datum och tid: Måndagen den 3 juli kl. 14.00-14.45
Plats: Strandvägen H513, Visby

Medverkande:
Moderator: Günther Mårder, vd Företagarna
Mikael Damberg, närings- och innovationsminister (S)
Lisa Lindström, vd Doberman Group
Lars Hjälmered, närings- och energipolitisk talesperson (M)
Pernilla Henriksson Nykvist, vd Platea

Tobias Lindfors, vd Student Consulting

Om Nationella Entreprenörsdagen
Nationella Entreprenörsdagen äger rum första måndagen i Almedalen där vi genom samtal och
paneldiskussioner vill lyfta frågor och hitta lösningar för att fler ska kunna starta och driva framgångsrika företag som bidrar till samhällsnyttan. Dagen arrangeras för tredje året i rad av Grant Thornton tillsammans med Företagarna, Founders Alliance, SUP46 och YEoS. Hashtagen #EntD var 2016 den mest använda hashtagen under måndagen i Almedalen.

Direktsändning av samtliga seminarier kommer att ske via Periscope och Twitter @GrantThorntonSE

Relaterade länkar

Ämnen


Grant Thornton är ett av Sveriges ledande revisions- och konsultföretag med en vision att verka för ett välmående näringsliv i Sverige. Bolaget har cirka 1200 medarbetare på 24 kontor i Sverige, och är medlem i Grant Thornton International Ltd, en av världens ledande organisationer av självständigt ägda och styrda revisions- och konsult­företag med över 47 000 medarbetare i fler än 130 länder. Medlemsföretagen tillhandahåller revision, skatterådgivning, annan rådgivning och ekonomiservice.

Presskontakt

Emma Berggren

Emma Berggren

Presskontakt Head of External Communications Marketing & Communications 08-563 071 78
Annie Sebelius

Annie Sebelius

Presskontakt Director of Sustainability & Communications Marketing & Communications 08-563 073 62

Relaterade event

Som ett av Sveriges ledande revisions- och konsultföretag hjälper vi våra kunder att frigöra sin potential att växa och utvecklas

Grant Thornton är ett av Sveriges ledande revisions- och konsultföretag med en vision att verka för ett välmående näringsliv i Sverige. Bolaget har cirka 1200 medarbetare på 22 kontor i Sverige, och är medlem i Grant Thornton International Ltd, en av världens ledande organisationer av självständigt ägda och styrda revisions- och konsult­företag med över 58 000 medarbetare i fler än 140 länder. Medlemsföretagen tillhandahåller revision, skatterådgivning, annan rådgivning och ekonomiservice.