Gå direkt till innehåll

Video -

Vinster i välfärden - Per Ola Bosson, JKL

Per Ola Bosson, partner på JKL ger sin syn på det politiska läget efter presentationen av Grant Thorntons vårdstudie den 23 november. Är frågan om vinster i välfärden en ny löntagarfondsfråga? Hur ser stödet i riksdagen ut? Vad händer efter valet 2018?
  • Licens: Creative Commons erkännande
    Med en Creative Commons-licens, behåller du din upphovsrätt men tillåter andra människor att kopiera och distribuera ditt verk under förutsättning att de erkänner dig som upphovsman. Du tillåter andra att kopiera, distribuera, visa och framföra verket, samt att skapa bearbetningar av det.
  • Filformat: .mp4
  • Videolängd: 2:15
Ladda ner

Ämnen

Kategorier

Presskontakt

Mats Fagerlund

Mats Fagerlund

Affärsområdeschef Advisory 0767-67 70 71

Relaterat innehåll

Som ett av Sveriges ledande revisions- och konsultföretag hjälper vi våra kunder att frigöra sin potential att växa och utvecklas

Grant Thornton är ett av Sveriges ledande revisions- och konsultföretag med en vision att verka för ett välmående näringsliv i Sverige. Bolaget har cirka 1200 medarbetare på 22 kontor i Sverige, och är medlem i Grant Thornton International Ltd, en av världens ledande organisationer av självständigt ägda och styrda revisions- och konsult­företag med över 58 000 medarbetare i fler än 140 länder. Medlemsföretagen tillhandahåller revision, skatterådgivning, annan rådgivning och ekonomiservice.